Miljonairs hebben een andere mindset en dat wil ik ook!
Miljonairs hebben een andere mindset en dat wil ik ook!
22 januari 2023 

Miljonairs hebben een andere mindset en dat wil ik ook!

Miljonairs hebben een andere mindset.

Ik neem je even mee terug in de tijd. Zeven jaar geleden was ik nog een topvrouw in een onderneming. Ik had alles wat ik wilde. Een fantastische job, een goed inkomen, maar ook stress en veel verantwoordelijkheid. Een aantal dingen die ik wilde kon niet gerealiseerd worden en ik merkte dat ik steeds meer begon na te denken over het inzetten van mijn deskundigheid voor anderen. Steeds meer begon ik te dromen over het hebben van een eigen bedrijf.

Eigen baas zijn, meer vrije tijd, doen waar ik gelukkig van word én meer geld verdienen.

Na een jaar dubben en voor bereiden nam ik zes jaar geleden de stap om mijn eigen bedrijf te starten.

Het is een stap geweest waar ik nog steeds blij van word. Ik geniet van het eigen baas zijn. Ik heb meer vrije tijd en kan makkelijker door de weeks van het mooie weer genieten en ik heb voldoende geld om van te leven.

Maar…….

Net als jij droom ook ik over de miljoenen die ik wil verdienen. Zodat ik nog meer vrije tijd kan hebben en eindelijk mijn droomhuis op Mallorca kan kopen.

Helaas komt het miljoen niet vanzelf en heb je er veel voor te doen. Ik heb mij verdiept in ondernemers en hun idealen en de reden waarom het de één wel lukt en de ander niet.

Het grootste verschil tussen de ondernemers die dromen over het miljoen en degenen die het ook daadwerkelijk halen is de mindset.

Als je je mindset niet ontwikkeld, dan blijf je hard werken maar kom je nooit aan dat miljoen.

Het ontwikkelen van een miljonairs mindset betekent dat je je denken gaat stretchen. Je gaat op een andere manier naar dingen kijken en je gaat uit je comfort zone denken en handelen.

Wil jij ook je mind stretchten, begin dan hier.

  1. Start met een visie.

Als jij ook droomt om een miljonair te zijn op enig moment in je leven, dan is het belangrijk dat je weet WAAROM je dit wilt.

Waarom wil je miljonair zijn? Is het alleen omdat je veel geld veel verdienen?

Die Ferrari kunt kopen? Nooit meer om 4 uur in de ochtend achter je computer wilt zitten?

Of

Wil je met al dat geld ook impact hebben? Wil jij iedereen helpen met jouw product of dienst? En wil je dat dat wat jij aan te bieden hebt voor een grotere groep bereikbaar is?

Maar denk ook eens na over de andere kant, de negatieve impact van het miljoen. Je krijgt het immers niet met niets doen. Je hebt een miljoenen bedrijf gebouwd. Met medewerkers én verantwoordelijkheid. Heb je daar zin in? Kun je dat aan?

  1. Zorg voor een grote missie en een goede strategie

De grote ondernemers in de wereld hebben grote missies. Zij weten precies waar zij naar toe gaan met hun bedrijf en wanneer zij zover zijn. Zij zetten een prachtige strategie uit waardoor zij de resultaten gaan behalen die zij willen behalen.

Ook hebben deze ondernemers een NU mentaliteit. Zij stellen geen zaken uit, maar doen wat nodig is en doen dat ook nu.

Het maakt ze niet uit of het spannend is of dat zij uit hun comfort zone gaan. Zij weten wat zij willen bereiken en weten dat het daarom belangrijk is om NU de dingen te doen die nodig zijn en deze niet uit te stellen.

  1. Wees gefocust op de oplossing.

Weet jij precies welk probleem jouw bedrijf oplost?

Precies weten welk probleem er opgelost wordt met met bedrijf maakt dat de ondernemer oplossingen ziet waar anderen problemen zien. Als anderen het niet meer zien zitten, de handdoek in de ring gooien, dan gaan zij door. Deze ondernemers zijn oplossing gefocust. Het maakt hen niet uit hoe moeilijk het probleem is, want ieder probleem is een uitdaging.

Ondernemers die miljoenen verdienen worden blij van uitdagingen omdat zij weten dat het resultaat weer veel oplevert.

  1. Leiderschap

Focus je op je leiderschap vaardigheden en er gaat een wereld voor je open. Leiderschap is verantwoordelijkheid nemen voor dat wat er in het bedrijf gebeurt. Het gaat over verantwoordelijkheid geven aan anderen die de operationele kanten van het bedrijf uitvoeren. Het gaat over loslaten en groeien.

Ondernemers met een miljonairs mindset weten wat zij willen, hebben de visie en missie. Zetten de richting uit, de strategie en doen alleen dat waar ze goed in zijn. De andere zaken worden opgepakt door anderen die daar de verantwoordelijkheid voor hebben én krijgen.

Betekent dit dan dat deze ondernemers zich nooit meer met de operationele kant bezighouden? Of iedere dag lekker op de golfbaan staan?

Nee zeker niet, leiderschap betekent ook dat een voorbeeld zijn voor de medewerkers. En dat keuzes maken die ook zij kunnen maken.

  1. Ontwikkel je zelf

Business leaders, de ondernemers met de miljoenen blijven zichzelf ontwikkelen. Niet alleen gericht op de bedrijfsvoering of de business, maar juist ook persoonlijk.

Immers, het bedrijf kan nooit groter groeien dan jij zelf bent.

Zoek daarom een coach.

In de afgelopen jaren heb ik verschillende coaches gehad. Nederlandse coaches die hun sporen in het ondernemerschap hebben verdiend en nu ook een Amerikaanse coach.

Waarom ik kies voor een Amerikaanse coach?

Omdat daar de focus op de miljonairs mindset nog meer ontwikkeld is en ik daar nog beter kan leren hoe ik deze mindset kan ontwikkelen en houden.

Misschien voel je je nu wel erg overvallen met zoveel informatie over de miljonair mindset.

Wil jij dit ook, maar weet je nu nog even niet hoe je dit kunt doen?

Dan nodig ik je graag uit voor mijn onlinetraining “In vijf stappen een miljonair mindset”.

In deze onlinetraining bespreek ik vijf stappen die jou werkelijk gaan helpen om deze miljonair mindset te ontwikkelen.

Vijf thema’s die essentieel zijn bij het ontwikkelen van deze mindset.

En je gaat aan de slag met jou eigen miljonair mind score card.

Via deze miljonair mind score card weet jij precies waar jij nu staat, waar jij over drie jaar wilt staan en wat je nog te doen hebt om jouw eigen miljonair mindset te ontwikkelen.

Zie ik jou bij mijn onlinetraining?

Over de schrijver
filmi full izle
Door

filmi full izle

op 16 Jan 2021

The cleansing firm performs cleansing of rooms of various sizes and also arrangements. Kimmie Alric Meilen

Reactie plaatsen