"De smaak van anders", netwerklunch voor vrouwen.

Netwerklunch voor inspirerende vrouwen.

8 juni

                                 Dudok Buiten Rotterdam

12:00 - 15:00

Met veel plezier organiseer ik de volgende netwerklunch op 8 juni. Locatie: Dudok in het Park - Rotterdam

Tijd: 12:00 - 15:00


Met Lisa Bastiaansen als gastspreekster.

Jezelf niet de belangrijkste persoon maken in jouw leven kan zorgen voor fysieke klachten. Hoe zet je je lichaam weer in herstelstand?

Lisa weet alles van zelfherstel en pijn en klachten eliminatie. 

Jij bent een powervrouw, met veel verantwoordelijkheden en een drukke agenda. Je verlaat je huis in de vroege ochtend en komt pas laat weer thuis. Je doet vijf dingen tegelijk en zorgt ook nog voor anderen.  Af en toe ga je sporten of heb je een sociaal moment. Je doet je werk maar weet niet of dit nog je passie is. 


Maar.... je hebt het idee dat je tegen een plafond aan zit. Je ligt 'snachts wakker, want het is niet echt leuk meer. Je hebt niet meer het gevoel dat je ook tijd hebt voor andere leuke dingen, voor je kids, je familie, je vrienden. Je mist de passie in je leven. Je wilt naar jezelf luisteren en je droom volgen. Maar hoe? 


"De smaak van anders" is een netwerklunch vóór en dóór inspirerende vrouwen. Power vrouwen die op zoek zijn naar een leven vol passie. Die toe zijn het designen van een leven vol avontuur, liefde en vreugde.  Vrouwen die de regie willen nemen over hun leven , weten hoe ze er financieel voor staan en hun droom willen volgen.  


Bij elke bijeenkomst nodig ik een fantastische gastspreekster uit. Deze spreeksters weten veel over een onderwerp dat belangrijk voor jou is en je kan helpen je dromen waar te maken.


Wat krijg je tijdens deze netwerklunch?

  • een heerlijke, goed verzorgde lunch.
  • een  presentatie van Lisa Bastiaansen over het zelfherstellend vermogen volgens nieuw wetenschappelijk inzicht.
  • een mooi gesprek over hoe je vorm kunt geven aan jouw passie in het leven.
  • de kans om nieuwe, inspirerende power vrouwen te ontmoeten en je netwerk te vergroten.Vragen over financial life design of over zelfherstel en  eliminatie van pijn en klachten? kom op 8 juni naar Rotterdam en stel je vragen aan deze twee experts tijden de lunch. 


Het wordt een interactieve middag, met veel humor, mooie gesprekken en heerlijk eten en drinken. Ik kijk ernaar uit om je daar te ontmoeten. 


Met warme groet, Monique

Proef het verschil.... en laat je verrassen.

Waar en wanneer?

De "smaak van anders" vindt plaats op  donderdag 8 juni van 12.00 uur tot 15.00 uur in Dudok in het park te Rotterdam. Er wordt een lunch en koffie/thee geserveerd.


De investering

De investering voor dit avontuur is voor jou slechts € 47,00 exclusief Btw


Aanmelden

Aanmelden kan door op de knop hieronder te klikken.
Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt!


Wie is Lisa Bastiaansen? 

Lisa Bastiaansen coacht haar klanten pijn- en klachtenvrij. Als sportmasseur stuitte ze op gepubliceerd onderzoek waarbij werd aangetoond dat de informatie vanuit het brein de functie van elk systeem in het lichaam beïnvloedt. Het herstelsysteem blijkt zelfs aanstuurbaar. De afgelopen jaren heeft Lisa een methode bij haar klanten toegepast waarbij klachten verdwijnen. Met groot succes.

Tijdens de netwerkbijeenkomst geeft ze een presentatie over het zelfherstellend vermogen volgens nieuw wetenschappelijk inzicht.


Wie ben ik?

Ik heb als sinds jaar en dag een passie voor transformaties. Op organisatie en persoonlijk niveau. Na een mooie carrière als bestuurder, ceo, heb ik gekozen voor "de smaak van anders" en ben het avontuur in mijn leven aangegaan. Sinds 2014 heb ik mijn eigen bedrijf als interim-directeur en mentor van power vrouwen zoals bestuurders, ceo's, en ondernemers en heb ik mijn hart verloren aan het mooie Mallorca  en aan Life design.


Waarom Financial Life design..... omdat ik nog teveel vrouwen zie die voldoen aan de verwachtingen van anderen, die niet leven zoals zij dat willen, niet voor het avontuur gaan maar voor de status, het geld of niet weten hoe zij dit financieel kunnen regelen.

Op zich niks mis mee, behalve als je het als een gouden kooi gaat ervaren en niet meer buiten de lijntjes kleurt. 

Daarom zet ik mijn ervaring in om samen met jou de reis tot een passievol leven aan te gaan, een avontuur op zich. 


Aarzel niet om contact met mij op te nemen als dit smaakt naar anders, maar je weet nog niet precies hoe of wat. 

De reis om te komen tot een passievol leven is een avontuur op zich.