"De smaak van anders", netwerklunch voor vrouwen.

Dé netwerklunch vóór en dóór

inspirerende vrouwen

13 oktober 2023

Dudok in het park  te Rotterdam

12:00 - 15:00

Dé netwerklunch vóór en dóór

inspirerende vrouwen

13 oktober 2023

Dudok in het park  te Rotterdam

12:00 - 15:00

Yeah, de volgende netwerklunch is op 13 oktober.


Locatie: Dudok in het Park - Rotterdam


Tijd: 12:00 - 15:00

Het is tijd voor verbinding, goede gesprekken en een lekkere lunch.

Voor de Smaak van Anders.

We kennen allemaal dat gevoel van druk zijn met werk. Te druk voor gezellige gesprekken, alleen maar druk met de inhoud van het werk.  In deze netwerklunch krijg je de tijd om frisse nieuwe inzichten op te doen en van het ontdekken van nieuwe contacten. Een netwerklunch dat je uitnodigt om je horizon te verbreden en het leven even op een andere, verrijkende manier te ervaren."


Iedereen herkent wel dat gevoel. Heb je het gevoel dat je op een cross road staat, dat je iets anders wilt?.  Een andere baan, minder verantwoordelijkheden, uit de ratrace stappen, een ander huis, meer vakantie of ....... zo heeft iedereen haar eigen wens. 

De grote vraag is Hoe doe je dat?

Je dromen realiseren, wat betekent dit financieel, wat vindt je omgeving ervan, kan ik dit wel doen op mijn leeftijd... allemaal vragen die we allemaal herkennen. Hoe fijn is het om daar ook eens met andere vrouwen over te sparren, over Life design en persoonlijk leiderschap. 


Deze netwerklunch "de Smaak van Anders'" organiseer ik voor en door  inspirerende vrouwen. Vrouwen met kracht, vrouwen met dromen, vrouwen die klaar zijn om hun leven vol passie, avontuur, liefde en vreugde te ontwerpen. Vrouwen die de touwtjes van hun eigen leven in handen willen nemen, financieel zelfbewust zijn en bereid zijn hun dromen na te jagen.


Elke bijeenkomst staat een gastspreekster in de spotlight. Deze vrouwen zijn een expert op een gebied van Life Design en/of Leiderschap. 


Wat heb ik voor jou in petto?

  • Een verrukkelijke, zorgvuldig samengestelde lunch.
  • Iedere keer een andere gastspreekster die vertelt over haar passie. 
  • Een diepgaand gesprek over het ontwerpen van een leven vol passie.
  • De kans om een netwerk van inspirerende ondernemende vrouwen te ontmoeten en te verbinden.


Kom op vrijdag 13 oktober naar Rotterdam en verbind je met inspirerende vrouwen tijdens de lunch.

Bereid je voor op een levendige middag vol interactie, gelach, diepe gesprekken, en verrukkelijk eten en drinken.


Ik kan niet wachten je daar te ontmoeten.


Met warme groet, Monique

Proef het verschil.... en laat je verrassen.

Waar en wanneer?

De "smaak van anders" vindt plaats op  vrijdag 13 oktober  van 12.00 uur tot 15.00 uur in Dudok in het park te Rotterdam. Er wordt een lunch en koffie/thee geserveerd.


De investering

De investering voor dit avontuur is voor jou slechts € 47,00 exclusief Btw


Aanmelden

Aanmelden kan door op de knop hieronder te klikken.
Wees snel, want de plaatsen zijn beperkt!


Wie ben ik?

Ik heb als sinds jaar en dag een passie voor persoonlijke ontwikkeling en ben ik al sinds de jaren '80 betrokken bij de transformatie van vrouwen en meiden. Na een mooie carrière als bestuurder, ceo, heb ik gekozen voor "de smaak van anders" en ben het avontuur in mijn leven aangegaan. Sinds 2014 heb ik mijn eigen bedrijf als interim-directeur en mentor van ondernemende vrouwen en heb ik mijn hart verloren aan het mooie Mallorca  en aan Life design,


Waarom Life design..... omdat ik nog teveel vrouwen zie die voldoen aan de verwachtingen van anderen, die niet leven zoals zij dat willen, en niet doen wat zij echt willen. Die toch nog niet hun ideale leven leiden. 


Als dit niet is wat jij wilt, dan wordt het tijd om je eigen keuzes te maken en regie te pakken in ons eigen leven.  Uit de gouden kooi te stappen en te gaan staan voor wat jij wil.  Moeilijk maar waardevol en als mentor sta ik graag naast je en krijg je al mijn deskundigheid om samen met jou planmatig aan de slag te gaan.


"De Smaak van Anders"

Na mijn prachtige carriere heb ik een hele mooie transformatie doorgemaakt, planmatig heb ik gewerkt aan dat wat ik echt wil en echt belangrijk vind in het leven. Deze ontwikkeling, deze reis vind je terug in de " De Smaak van Anders".


"'De Smaak van Anders'  komt voort uit  mijn passie om te bouwen aan verbindingen tussen vrouwen en hoe dit vrouwen kan aanzetten tot bewegen, tot groeien.

'Anders' verwijst naar de transformatie die plaatsvindt door netwerken en verbinding: het biedt een nieuwe blik op het leven, op je bezigheden en het stimuleert je om de zaken vanuit een ander perspectief te bekijken.


Het is de smaak van verandering, van frisse inzichten en het ontdekken van nieuwe paden.

En dat is precies wat 'De Smaak van Anders' beoogt te zijn, een netwerklunch om je horizon te verbreden en het leven op een andere, verrijkende manier te ervaren."


Ben jij onze gastspreekster?

Stap jij in de schijnwerpers?

Bij elke netwerklunch krijg jij de kans om te stralen in de spotlight als gastspreker. Dit podium biedt de perfecte kans om jouw unieke ervaringen, kennis en passie te delen met een publiek van gelijkgestemde krachtvrouwen.


Ben jij een expert op een gebied dat andere vrouwen kan helpen hun dromen te verwezenlijken? Heb je een inspirerend verhaal te vertellen dat het publiek kan raken en motiveren?

Als dat zo is, dan nodig ik jou uit om je aan te melden voor de rol van gastspreker.

In tien á vijftien minuten kun je een blijvende impact maken en het leven van iemand anders in beweging zetten.


Ik geloof in de kracht van gedeelde ervaringen en in de inspiratie die voortvloeit uit de verhalen van sterke, gepassioneerde vrouwen. Of je nu een levensles wilt delen, een nieuw idee wilt introduceren, of gewoon je persoonlijke groei wilt vieren, ik nodig je uit om je stem te laten horen.


Ben je klaar om te stralen en je podium te pakken? Meld je aan en word de volgende spotlight-spreker bij "De Smaak van Anders".


De reis om te komen tot een passievol leven is een avontuur op zich. 

En wat vonden zij ervan? 

Lisa

Ik vond het heel fijn om hier te mogen vertellen over mijn onderzoek en boek naar type mens, pijnbeleving en herstelmogelijkheden. 

Monique

Het was een erg leuke middag. Op naar de volgende lunch. 

Asha

Dank je hartelijk voor de inspirerende ontmoetingen vanmiddag. Ik heb reuze genoten. 

En zij? 

KARIN

Het was een erg fijne middag. Veel gehoord, gezien en gelachen. 

ANJA

Het was een ontspannen en inspirerende bijeenkomst.

LUCINDA

Een erg leuke netwerklunch.