Life Design

Creeër je ideale leven

Creeër je ideale leven


Blijf niet dromen, maar doe!

Je hebt het allemaal... toch?


Je staat 's ochtends op, kijkt in de spiegel en ziet een succesvolle vrouwelijke leider of ondernemer die alles lijkt te hebben. Een carrière om trots op te zijn, een gezin waar je van houdt, misschien zelfs de "ideale" levensstijl volgens velen.


Maar diep vanbinnen, achter de glimlach en het zelfvertrouwen, is er een onbestemd gevoel van ontevredenheid. Een fluistering die je vertelt dat er iets ontbreekt. Is dit echt alles wat er is? Heb je jouw volledige potentieel bereikt, of is er meer?


Of je nu een sluimerend verlangen hebt om je carrière te veranderen, je lichaam en gezondheid te transformeren, een leven onder de zon te hebben, meer vrijheid, meer kwaliteitstijd met je kinderen door te brengen, of de vlam in je relatie weer aan te wakkeren – je bent hier niet alleen in.


En het goede nieuws is dat de oplossing dichterbij is dan je denkt.


Welkom bij creëer je ideale leven door de Life Design Trajecten.


Life design is een methode waardoor je een reis gaat maken naar je diepste verlangens, voorbij de oppervlakkige wensen. Het gaat om het ontdekken van wat je écht wilt, waarom je dat wilt en, nog belangrijker, hoe je het kunt bereiken.


Het is een traject dat je helpt om je leven niet alleen te dromen, maar ook daadwerkelijk vorm te geven.


Als vrouwelijke leiders en ondernemers hebben we vaak geleerd te streven naar wat de wereld van ons verwacht. Maar nu is het tijd om te ontdekken wat JIJ echt verlangt en hoe je dat kunt realiseren.


Dus, als je klaar bent om de fluistering van je hart te volgen en je leven op jouw voorwaarden vorm te geven, nodig ik je uit voor een gesprek.


Samen kunnen we de diepere lagen van jouw verlangens ontrafelen en een pad creëren naar het leven dat je altijd al wilde hebben.

Ben je er klaar voor?


Met meer dan 30 jaar ervaring als leidinggevende en coach, ben ik jouw go-to persoon om je te helpen ontdekken wat je écht wilt doen.

Ik mix mijn strategische, analytische en daadkrachtige skills met een flinke dosis warmte en humor, waardoor ik de ideale coach ben voor jou.

Met mijn enthousiasme  gaan we samen jouw dromen waarmaken en je leven nóg leuker maken!

Hoe werken we samen?

Bij de life design trajecten pakken we samen mooie thema's aan zoals  financiën, persoonlijke groei, balans na het werk, balans tussen werk en privé, passie, mindset en business. 


Met je geldzaken op orde voel je je lekker zeker, en jezelf blijven ontwikkelen is vergroten van je kwaliteit van leven.


Een goede balans tussen werk en privé is een must voor je geluk. Door je passie te volgen, wordt het leven nóg leuker! Met de juiste mindset en slimme business moves doe jij wat je echt wilt in het leven. 


Met meer dan 30 jaar ervaring als hoger leidinggevende, directeur, bestuurder en supervisor/coach, heb ik de vaardigheden om jou te helpen jouw ideale leven te bereiken.


Dankzij mijn daadkracht, luisterend oor, analytisch vermogen en snelle besluitvorming kan ik jou optimaal ondersteunen tijdens dit traject.


In dit traject sta jij centraal en gebruik ik de wetenschappelijk ontwikkelde methodiek lifeplanning en life design. 

Ik luister aandachtig naar jou, analyseer jouw situatie en bied je een heldere samenvatting (torch) aan. Hierdoor krijg jij inzicht in je eigen wensen en behoeften.


Bij het opstellen van een plan en het realiseren ervan komt mijn uitgebreide ervaring goed van pas. Ik zet mijn kennis en kunde in om jou te begeleiden en te motiveren bij elke stap die je zet, zodat jij met vertrouwen en succes jouw doelen kunt bereiken.


Hoe kan een traject er ongeveer uitzien? 


We starten met een kennismakingsgesprek, zodat we elkaar beter leren kennen en jouw wensen bespreken.


Vervolgens duiken we in de wereld van financiën, waar we je geldzaken op orde brengen, zodat je stevig in je schoenen staat. (Naar gelang wat jouw wensen zijn, kunnen we ook met een ander thema starten) 


Daarna focussen we op jouw persoonlijke groei, door je talenten en passies te ontdekken en in te zetten. We helpen je met het vinden van de ideale balans tussen werk en privé, zodat je kunt genieten van een relaxter leven. We zorgen ervoor dat je passie de drijvende kracht wordt achter je doelen en dromen, op weg naar je ideale leven. 


Samen werken we aan jouw mindset, zodat je zelfverzekerd en met positieve energie je leven vormgeeft.


We bespreken slimme businessstrategieën om jouw carrière en ondernemerschap te laten groeien.


Gedurende de hele reis sta ik naast je met mijn warme, humoristische en daadkrachtige aanpak, zodat jij je gesteund voelt en kunt genieten van een toffe samenwerking.


Aan het einde van onze reis heb jij het ideale leven gecreëerd dat precies past bij wie je bent en wat je wilt bereiken. 


Onlangs heb ik mijn Life Design traject afgerond. Ik kijk terug op een super fijne samenwerking en ondersteuning. De gesprekken met Monique hebben mij richting gegeven voor mijn toekomst, zowel persoonlijk als voor mijn business. 

Lisanne Hink 

Bereik je ideale leven met het Life design traject. 

Ben jij klaar om die belemmerende gedachten vaarwel te zeggen en volop te genieten van het leven?

Wil jij ontdekken of jouw dromen écht haalbaar zijn en een actieplan opstellen om ze waar te maken?


Dit is je kans!


Veranderingen in je leven en werk zijn het fijnst als je ze samen met je partner doormaakt. Want laten we eerlijk zijn, veranderingen hebben invloed op jullie beide en je partner heeft ook zijn of haar eigen wensen en dromen. Samen op avontuur gaan is niet alleen leuk, maar ook super effectief!


(nog) Niet samen, maar wel alleen?


Je bent van harte welkom en samen met mij ben je niet alleen. 


Klinkt dit als muziek in je oren?


Dan hebben ik hét perfecte programma voor jou: Life Design in Holland!

Deze methode, ontwikkeld aan de prestigieuze Stanford University, helpt je jouw leven vorm te geven zoals jij dat wilt.


In slechts 4 maanden en 5 inspirerende bijeenkomsten krijg jij de touwtjes van je leven stevig in handen.


Aan het einde van dit traject ken jij je eigen wensen en dromen, heb je een concreet plan, heb je financieel inzicht en ben je klaar om actie te ondernemen.


Waar wacht je nog op? Geef je leven een boost en ga samen met ons voor een geweldige toekomst! Let's go!

 

Sprankelende begeleiding bij het bereiken van jouw ideale leven na het Life design traject. 

Droom jij ervan om je leven en werk helemaal op jouw manier vorm te geven? Het uitwerken van zo'n plan is superleuk en inspirerend, met verrassende inzichten en een concreet actieplan als resultaat.


Maar dan begint het echte werk...


Het kan lastig zijn om je doelen te bereiken en je plan uit te voeren, zeker als je wordt opgeslokt door de dagelijkse drukte of geconfronteerd wordt met tegenslagen. Geen zorgen, ik sta voor je klaar om je te helpen jouw ideale leven te realiseren!


Mijn begeleiding na het Life Design traject zorgt ervoor dat jij gemotiveerd blijft en je plan blijft volgen. We bespreken samen uitdagingen, bedenken nieuwe oplossingen en blijven gefocust op jouw wensen, leven en werk.


De begeleiding omvat:

 • 1x per maand een Zoom-bijeenkomst om je voortgang te bespreken
 • Altijd bereikbaar voor vragen via WhatsApp, voor snelle ondersteuning
 • Na 6 of 12 maanden sluiten we af met een heerlijke lunch om jouw succes te vieren!

Investeer in jezelf en maak van jouw dromen werkelijkheid met mijn betrokken en effectieve begeleiding!


Interesse? Dan praten we er samen over door. 

Kom nu naar Mallorca om je stap vooruit te zetten. 

  Ben jij klaar om de twijfel te laten varen en vol gas te gaan? Wil jij die belemmeringen van je afschudden?

  Verlang jij naar het ultieme genieten en alles uit het leven halen? Wil jij ontdekken of jouw ideale leven haalbaar is?


  Voel je het al kriebelen?


  Hoe geweldig is het zijn om dit 3-daagse Life Design traject (samen met je partner) op Mallorca te beleven?

  Let's go!


  In slechts drie dagen op het zonnige Mallorca tackelen we jouw twijfels, krijg je inzicht in je financiën en stellen we een doelgericht plan op.

  Elke ochtend duiken we er samen in. Elke middag heb je de kans om op jouw favoriete plekje huiswerk te maken. (jawel, er wordt gewerkt met een knipoog 😉) Elke avond geniet je van een heerlijk diner.


  Wat krijg je?

  • 3 dagen lang persoonlijke 1-op-1 begeleiding op een prachtige locatie.
  • 3 x lunch om je energie op peil te houden.
  • 1 x diner om de dag smakelijk af te sluiten.
  •  4 x Overnachting in een mooie locatie 


  Pak deze unieke kans en geef je leven én relatie een geweldige boost!

  Wat regel je zelf?

  Je regelt zelf je vlucht.

  Vanaf Rotterdam en Eindhoven zijn er redelijk geprijsde vluchten.