Strategisch-coaching traject

versterk Je Zakelijke Potentieel en Leiderschapskracht

een transformatie Met verbluffende resultaten  

"Jouw persoonlijke en deskundige strategische sparringpartner, beschikbaar wanneer je het nodig hebt."

Als CEO, manager, zzp'er, ondernemer of professional kom je soms op een punt waar je behoefte hebt aan een ervaren sparringpartner om te praten over de groei van je organisatie of bedrijf, je teamleden en de structuur binnen je bedrijf. Ook wil je wellicht advies over je eigen rol als leidinggevende of eindverantwoordelijke.


Met mijn uitgebreide ervaring en bewezen succes als mentor begrijp ik als geen ander hoe het is om leiding te geven aan een organisatie of bedrijf.

Ik ken de voldoening die het kan geven, maar ben me ook bewust van de uitdagingen en eenzaamheid die het met zich mee kan brengen.


In dit mentor traject sta ik als jouw persoonlijke en deskundige sparringpartner aan je zijde. 

Ik ben altijd bereikbaar op die cruciale momenten waarop je behoefte hebt aan professioneel advies. Mijn expertise en bewezen track record in het ondersteunen van bestuurders, CEO's en managers zorgen ervoor dat je er zeker van kunt zijn dat je de best mogelijke begeleiding krijgt.


Het belang van een goede sparringpartner mag niet worden onderschat.

Een externe, deskundige mentor kan een fris perspectief bieden, je helpen bij het nemen van beslissingen en je begeleiden bij het aangaan van uitdagingen.


Ik bied je de inzichten en ondersteuning die je nodig hebt om je organisatie of bedrijf naar een hoger niveau te tillen.


Kies voor mij als jouw strategische sparringpartner en ervaar het verschil dat deskundige begeleiding kan maken in jouw professionele groei en succes.

HET MENTOR TRAJECT

Ben je klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?


Ga dan aan de slag met het unieke, effectieve mentort raject, ontworpen om jou en je organisatie te helpen groeien en te bloeien.

Ons traject duurt zes of twaalf maanden, volledig op maat gemaakt en aangepast aan jouw specifieke behoeften en ambities. 


In deze periode hebben we maandelijks (hybride) een bijeenkomst om je voortgang te bespreken, uitdagingen aan te pakken en kansen te identificeren. Dit zorgt ervoor dat je altijd op koers blijft om je bedrijfsdoelen te bereiken.

Maar onze ondersteuning stopt niet na deze maandelijkse sessies. Als mentor sta ik dagelijks voor je klaar via WhatsApp. Of je nu vragen hebt, advies nodig hebt of gewoon een luisterend oor, ik ben er om je te helpen.


Tijdens onze samenwerking sparren we over de strategische groei van je bedrijf. Door dit proces reflecteer je op je acties en houd ik je gefocust op je doelen. Ik help je bij het bouwen van het fundament van je organisatie, aandacht schenkend aan de bedrijfsvoering en systemen.


We zoomen in op het werken met medewerkers en teams, essentieel voor elke groeiende organisatie. Deze focus zorgt voor constante bedrijfsgroei, omdat je bedrijf immers zo sterk is als de mensen die erin werken.


En laten we niet vergeten dat bedrijfsgroei hand in hand gaat met persoonlijke groei. Zonder persoonlijke ontwikkeling kan er geen echte bedrijfsgroei kan zijn.


Daarom heeft het traject ook een focus op persoonlijk leiderschap, een essentieel onderdeel van succesvol ondernemen.

Enter your stars

Wat vinden zij?

Anaj Berkelaar - Eigenaar RotterdamseSalon.nl
De gesprekken zijn verhelderend. Mijn denkkader is opgeschud. Ik weet wat mij te doen staat en welke koers ik ga volgen. 
Monique Dongelmans, CEO Mundo.nl
De gesprekken met Monique zijn fijn. Je wordt echt uitgedaagd en weer in je kracht gezet. Zij geeft goede analyses en oprechte feedback. 
Piet Penning - CEO stichting peuterspeelzalen Leiden e.o.

Monique is bijzonder goed in staat om complexe situaties helder te analyseren.
Zij doet dit op een betrokken wijze maar kan ook kritisch zijn en de vinger op de pijnlijke plek leggen.

Zij weet te motiveren en te stimuleren om stappen te zetten die nodig zijn om de organisatie verder te brengen.

Dit alles doet zij zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. 

Nicole  Oomen

stg. Jeugdteams uit Dordrecht

De coaching door Monique heb ik als zeer prettig ervaren. Monique is er zeer scherp op om de rode draad uit mijn verhalen te halen en zowel mijn sterke als verbeterpunten naar voren te brengen. Hierdoor werd ik getriggerd om hier mee aan de slag te gaan.
Mirande Wouters- CEO uit Geertruidenberg/Drimmelen
Monique heeft mij geholpen om in zeer hectische tijden het hoofd koel te houden en te focussen op de prioriteiten.
Mark Draaijer- gemeente Tholen uit Tholen
De coaching van Monique was gericht op het verdiepen van mijn leiderschapsvaardigheden. De bijeenkomsten waren prettig en sloten aan bij mijn leervraag. Op een rustige, ontspannen wijze hebben wij de verschillende aspecten van leiderschap uitgediept, waardoor er een kwartje viel en een positieve lawine veroorzaakte in mijn leiderschapsontwikkeling.

Verbluffende resultaten 

Het resultaat van een mentor traject is een transformatie groei op verschillende vlakken, zoals zakelijke groei, leiderschap en persoonlijk leiderschap. 


Met gerichte strategieën en begeleiding op maat zul je in staat zijn om je bedrijf naar nieuwe hoogten te stuwen. Je leert hoe je je bedrijfsmodel kunt optimaliseren, nieuwe kansen kunt identificeren, en efficiënter kunt werken. Het resultaat is een sterker bedrijf dat beter in staat is om groei en succes te bereiken.


Een mentor traject helpt je om je leiderschapsvaardigheden aan te scherpen. Je zult in staat zijn om effectiever te leiden, teamleden te inspireren, en een cultuur van excellentie te creëren binnen je organisatie. Je zult ook beter uitgerust zijn om uitdagingen aan te gaan en je team door veranderingen te leiden.


Op een dieper niveau helpt een mentor traject je om je persoonlijke leiderschap te ontwikkelen. Dit omvat het versterken van je zelfbewustzijn, het verbeteren van je besluitvormingsvaardigheden, en het ontwikkelen van een sterkere aanwezigheid. Dit kan je helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen, betere relaties te onderhouden, en een sterke persoonlijke merkidentiteit op te bouwen.


Het resultaat van een mentor traject is een alomvattende groei : voor jezelf, je leiderschapsvaardigheden en je bedrijf.


Kom nu uit je comfort zone

Als je klaar bent om de volgende stap in je zakelijke groei te zetten, sta ik aan je zijde als jouw strategische sparring partner.

Met een aanpak die zo Rotterdams is als maar kan: niet lullen maar poetsen, maar wel flexibel, persoonlijk, en altijd met een vleugje humor.


Bij dit mentor traject draait alles om jou: je krijgt individuele aandacht, toegesneden op jouw unieke behoeften en doelstellingen. Mijn focus ligt volledig op jouw bedrijf en leiderschap, zodat je kunt excelleren en de best mogelijke resultaten kunt behalen.


Ik ben altijd bereikbaar om te sparren, zodat je de juiste beslissingen kunt nemen en je bedrijf succesvol kunt laten groeien.


Met onbeperkte support via WhatsApp, ben ik altijd maar een berichtje verwijderd om je te helpen met vragen, uitdagingen of gewoon een luisterend oor te bieden.

Stap in dit mentor traject en ervaar de voordelen van een persoonlijke en flexibele begeleiding met continue focus op jou en je bedrijf. Samen zetten we je op het pad naar duurzaam succes.


Het mentor traject is een op maat gemaakt traject. Daarom starten we met een vrijblijvend kennismaking gesprek. Je zit nergens aan vast, maar kunt wel kijken of het mentor traject voor jou passend is.